Samenwerking Homekeur-Academy 2020-06-09T14:30:58+01:00

Opleiding bouwkundige inspecteur?

Wilt u als zzp’er, ondernemer, makelaar of taxateur uw dienstenpakket verbreden. Komt u graag in contact met relaties, wilt u kennis delen, adviseren en (ver)kopers van woningen begeleiden naar een juiste weloverwogen besluitvorming of juist voor kopers en verkopers risico’s uitsluiten? Een bouwkundige keuring is het enige ‘instrument’ om kopers en verkopers van woningen te behoeden voor onverwachte hoge kosten en onvoorziene gebreken. Na de opleiding bent u als bouwkundig inspecteur goed in staat om woningen aan een grondige inspectie te onderwerpen en met behulp van de software een uitgebreide rapportage te genereren.

Samenwerking met de Homekeur-Academy. Opleiding bouwkundig inspecteur!

De Homekeur-Academy verzorgt opleidingen voor/tot bouwkundig inspecteur. De software vormt de rode draad door de opleiding. Ga voor meer informatie naar de website van de Homekeur-Academy voor veel meer en volledige informatie.

  • De opleiding van de Homekeur-Academy behandelt niet uitgebreid de software! Maar behandeld inhoudelijk alle bouwkundige zaken welke belangrijk en relevant zijn tijdens een bouwkundige keuring. Vanzelf vormt de software de rode draad door de opleiding
  • De opleiding is vanaf de basis en heel praktijk gericht! Na de opleiding heeft u voldoende kennis om woningen bouwkundig te inspecteren.
  • De opleiding van de Homekeur-Academy is niet gratis! Voor deze 5 daagse opleiding worden € 1450,- (excl. BTW) kosten in rekening gebracht.
  • Heeft u al voldoende bouwkundige kennis en ervaring, dan is de online software opleiding voor u wellicht voldoende?