Instructie video’s 2020-05-02T13:24:48+01:00

Omdat de software continue wordt verbeterd zijn onderstaande instructie video’s niet altijd 100% actueel. Wij proberen regelmatig deze video’s te vernieuwen.

Bedrijven dashboard

Op het bedrijven dashboard heeft u het overzicht van aantallen en omzetten, hier ziet u de totale opdrachten stroom, planning e.d. Hier beheert u ook uw klanten, tussenpersonen, medewerkers, en kunt u uw instellingen configureren. De communicatie naar alle betrokken partijen wordt automatisch vanaf dit dashboard gegenereerd.Opdracht van keuring aanmaken

Op het bedrijven dashboard heeft u een apart tabblad voor de invoer van nieuwe opdrachten, middels onderstaande video leiden wij u stap voor stap door het proces vanaf de orderinvoer, opdrachtbevestiging, afspraakbevestiging en gereedmelding van rapportage e.d.


Systeem communicatie

Door het systeem te gebruiken worden alle noodzakelijke berichten verzonden naar de klant en betrokken partijen. Vanzelf moet dit bij de opdracht correct worden geconfigureerd. In uw eigen belang is een correcte en professionele opdrachtbevestiging, levering van de Algemene voorwaarden en bevestigingen van afspraken noodzakelijk.


Inspecteur dashbaord

Vanaf het inspecteur dashboard worden de opdrachten verwerkt, ook is er overzicht voor wat betreft nog uit te voeren en ingeplande opdrachten. De inspecteur navigeert direct naar de locatie, en heeft vanaf dit dashboard de actuele en historische inspectie gegevens tot zijn/haar beschikking.


Inspectie van een woning uitwerken

Na of tijdens de woninginspectie kunnen de opname gegevens direct in de software worden verwerkt. De software dwingt u om de juiste vragen te beantwoorden. Op basis van uw antwoorden en eventuele aanvullingen wordt een compleet en uitgebreid rapport met foto’s en NHG bijlage gegenereerd. In deze video laten we u zien hoe een woningopname wordt ingevoerd in de software, en hoe een rapport wordt gegenereerd.


Rapportage levering aan klant

In onderstaande video ziet u wat de consument krijgt geleverd nadat de opname is uitgewerkt, gereed gemeld en verzonden. Vanaf de email kan de klant navigeren naar de rapportage, en heeft met de  verstrekte inlog gegevens ook toegang tot het woningdashboard. Op het woningdashboard kan de klant gratis gebruik maken van allerlei mogelijkheden zoals het uitlezen van de slimme meter e.d.


Saldo opwaarderen

Om gebruik te maken van de software en het bedrijven dashboard worden per opdracht kosten in rekening gebracht. In deze video laten wij u zien, hoe u uw tegoed van credits kan opwaarderen.