Software

De inspectiesoftware is generiek en kan worden ingericht voor verschillende dienstverleningen, denk hierbij aan het uitvoeren van een bouwtechnische keuring (bij aan of verkoop van een woning). De software wordt ook gebruikt voor inspectie van boten en het afwerken van vragenlijsten door inspecteurs, adviseurs die op welke wijze dan ook informatie moeten verzamelen. De beheerder van de applicatie kan meerdere templates van inspecties aanmaken en deze middels een diagram structuur volledig naar eigen inzicht inrichten. De vragen en antwoorden structuur kan volledig naar eigen inzicht geformuleerd en geconfigureerd worden. Het invoegen van foto’s is eenvoudig mogelijk en kan zelfs worden afgedwongen. De geconfigureerde template is de basis voor het opname formulier. Na invoer van het opname formulier kan eenvoudig een rapportage worden gegenereerd. Op basis van de vastgelegde gegevens in de template zal het rapport met gekoppelde standaard teksten, opmerkingen of aandachtspunten naar keuze tot 100% automatisch gegenereerd kunnen worden. Lees hier meer informatie over integraties en unieke samenwerkingen.

Klaar voor een bouwtechnische keuring

De inspectiesoftware wordt het meest gebruikt bij de uitvoering en inspecties van bouwtechnische keuringen. Voor een groot gedeelte is de software hier op ontwikkeld en zijn er diverse koppelingen. Het opzetten van een template voor een bouwtechnische keuring is een grote klus! De template bestaat immers uit duizenden teksten, opmerkingen, uitsluitingen etc. Deze template wordt standaard beschikbaar gesteld en kan door u worden gebruikt. Het is eenvoudig mogelijk om de standaard teksten aan te passen zodat u hier een eigen ‘smaak’ aan kan meegeven. Vanzelf is het ook mogelijk om de inspectie template uit te breiden, te wijzigen of volledig naar uw eigen werkwijze in te richten.

NTA8060

Als basis voor de hiervoor genoemde inspectie template is de NTA8060 gebruikt, wij zijn voorstander van uniformiteit in opleiding, opnamemethodiek en rapportage.

Volledig online

De software werkt volledig in de cloud en is bij voorkeur met een tablet pc te bedienen, indien er een internet verbinding is zijn de inspectieresultaten direct online beschikbaar. Bij geen of slechte internet verbinding kan de inspectie offline worden uitgevoerd en wordt deze later gesynchroniseerd.