Software

De inspectiesoftware is uniek en volledig ingericht voor het doen uitvoeren van bouwkundige keuringen tijdens het aankoop of verkoopproces van woningen. Middels enkele samenwerkingen is een vragenstructuur ontwikkeld, welke eenvoudig moet worden afgewerkt door het lezen van de vragen en het aanvinken van antwoorden. Afhankelijk van de invoer zijn meer of minder vragen beschikbaar. Stel u heeft 1 dakkapel dan krijgt u 10 vervolg vragen over bijvoorbeeld het kozijn, lood, de dakbedekking etc, heeft u meerdere dakkapellen dan moeten deze vragen meerdere keren beantwoord worden. Op basis van uw invoer worden dus nieuwe vragen geformuleerd of juist niet getoond. Door deze unieke boomstructuur is het onmogelijk om zaken niet te benoemen of te vergeten.

Het invoegen van foto’s is eenvoudig door deze direct te klikken vanuit de applicatie. De beschikbare template is de basis voor het opname formulier. Na invoer van het opname formulier kan eenvoudig een rapportage worden gegenereerd. Op basis van de vastgelegde gegevens in de template zal het rapport met gekoppelde standaard teksten, opmerkingen of aandachtspunten naar keuze tot 100% automatisch gegenereerd kunnen worden. Inclusief een NHG bijlage, uitgebreid leesbaar rapport. Uiteraard is de inspectie en rapportage tool volledig private label (met uw eigen logo etc).

Lees hier meer informatie over integraties en unieke samenwerkingen en bekijk voorbeelden 

Klaar voor een bouwtechnische keuring

De inspectiesoftware wordt alleen gebruikt bij de uitvoering en inspecties van bouwtechnische keuringen. Het opzetten van een complete invoer template voor een bouwtechnische keuring is een grote klus! De template bestaat immers uit duizenden teksten, opmerkingen, uitsluitingen etc. Deze template wordt standaard beschikbaar gesteld en kan door u worden gebruikt.

Volledig online

Deze unieke software draait in de cloud en kunt u bedienen vanaf uw telefoon, tablet of pc. Indien er een internet verbinding is zijn de inspectieresultaten direct online beschikbaar. Bij geen of slechte internet verbinding kan de inspectie offline worden uitgevoerd en wordt deze later gesynchroniseerd.