Intergraties & Samenwerkingen

Door de samenwerkingen leveren wij een unieke software inclusief complete backoffice. De gebruiker van de software wordt voorzien van alle gemakken. Maximaal automatiseren en samenwerken met andere applicaties zorgt ervoor dat uw klant snel en goed geholpen wordt. Door maximaal te automatiseren kan bespaard worden op allerlei overhead en personeelskosten. Voor u als gebruiker van de software blijft er dus meer tijd over waarin omzet gerealiseerd kan worden. De mogelijkheden zijn veelomvattend en vormen een keten waarin uw gehele bedrijf georganiseerd kan worden. De geboden integraties niet noodzakelijk, deze kunnen in overleg per gebruiker worden geconfigureerd.

Meer informatie? Stuur een mail via de contactpagina.

Samenwerking met de Branchevereniging BVBK

Via de samenwerking met de Branchevereniging voor bouwkundige keurders (de BVBK) wordt het systeem gebruikt om landelijk bouwtechnische keuringen aan te bieden. Onder verantwoordelijkheid van deze vereniging zijn reeds 10 duizenden bouwtechnische keuringen uitgevoerd. Deze kennis en ervaring is gebruikt om de applicatie geschikt te maken. Op deze pagina kunt u de software bekijken via enkele YouTube films en leest u meer informatie.

Samenwerking met Offective

Een koppeling met het boekhoudpakket Offective kan het geheel uniek maken. Dagelijks kunt u volledig automatisch facturen laten genereren en verzenden. De verkopen worden direct geboekt in de administratie en zijn volledig verwerkt. Indien u binnen Offective gebruikt maakt van de bankkoppeling wordt het nog eenvoudiger. Offective is een organisatie die de gelijknamige bedrijfssoftware op de markt brengt. Met de bedrijfssoftware richt Offective zich op het midden- en kleinbedrijf. Het online pakket bestaat uit 11 modules. De inspectiesoftware is middels een API gekoppeld aan Offective, uw administratie is hiermee 100% geautomatiseerd en maximaal onder controle.

Samenwerking met Mijnwoning.nl

Bij uitvoering van een bouwtechnische keuring kan bij het gebruik van de inspectiesoftware, het resultaat van de inspectie (met uw logo) direct getoond worden op het woningdashboard van uw opdrachtgever. De webapplicatie Mijnwoning.nl heeft alle woningen in Nederland voorzien van een woningdashboard. De inspectiesoftware is gekoppeld aan het woningdashboard! Het gemak voor uw klant is hiermee compleet en uw service is maximaal. U kunt uw klant op de website van Mijnwoning.nl veel gratis tools en service bieden. Voor uw klant heeft dat veel voordelen, neem zelf een kijkje op de website van mijnwoning om te weten wat daar allemaal geboden wordt.

Een aantal mogelijkheden welke u kan bieden aan uw klanten zijn:

  • De hele website 100% gratis.
  • Andere woningen zoeken en volgen.
  • Beheer van woninggegevens.
  • Berichten uitwisselen met woningen en eigenaren.
  • Gratis slimme meter uitlezen.
  • Meterstanden & energieverbruik beheren.
  • Besparings- en duurzaam energieadvies.
  • Hoe goed scoort een woning in een gemeente?
  • Hoe goed scoort een gemeente?

Bouwkundige keuring
Bouwtechnische keuring
Bouwkundig rapport